Waar wordt Keep Hands Clean gemaakt?

Keep Hands Clean is een samenwerking van Nederlandse standbouwers en distilleerderijen. 100% made in Holland dus.

Wat is het verschil tussen de verschillende stations?

Het Keep Hands Clean Station is een no-nonsense station met alles dat je nodig hebt. Met desinfecterende handreiniger, een dispenser voor papieren handdoekjes en ingebouwde prullenbak.

De Keep Hands Clean Butler heeft een contactloze dispenser, waardoor handdoekjes niet nodig zijn.

De Keep Hands Clean Slim is een smal hygiënestation van roestvrij staal, powder coating, met een contactloze dispenser.

Alle drie de modellen kunnen vanaf 25 stuks worden voorzien van een logo of eigen huisstijl. Twijfel je over welk model het beste bij je past? Neem dan contact op. We denken graag met je mee voor een perfecte oplossing.

Is jullie desinfectievloeistof goed genoeg?

Jazeker. De vloeistof bestaat voor 80% uit alcohol en is geschikt voor het reinigen van materialen, oppervlaktes en handen.

Hoe kunnen jullie navulling van desinfectiemiddel garanderen?

Doordat Keep Hands Clean een samenwerking is van onder andere Nederlandse distilleerderijen, zitten we dichtbij de bron (van alcohol) en beschikken we altijd als eerste over het benodigde materiaal.

Waar worden de hygienestations geleverd?

De hygiënestations worden op de door jou aangegeven locatie(s) bezorgd. Het is geen probleem om verschillende stations op verschillende adressen te laten bezorgen.

Komen de stations met desinfectiemiddel?

Nee. Deze kun je los bij ons bestellen en komt gel of vloeibare handalcohol in flacons van 1 of 5 liter. In het Keep Hands Clean Station werkt de desinfecterende gel het beste. In de Keep Hands Clean Butler en de Keep Hands Clean Slim werkt alleen de desinfectie alcohol 80%.

Hoeveel desinfectiemiddel gaat er in het station en hoe weet ik wanneer ik nieuwe moet bestellen?

Een dispenser van Keep Hands Clean bevat een inhoud van 1 L. Je kunt het verbruik per maand eenvoudig berekenen door het aantal bezoekers te vermenigvuldigen met 2,5 ml (hoeveelheid die je per keer gebruikt). Voorbeeld: 50 bezoekers per dag is = 125 ml per dag = 125 ml x 30 dagen = 3750 ml / 3,75 liter per maand

Kunnen jullie echt garanderen dat ik nooit zonder desinfectiemiddel zit?

Ja, mits je gebruik maakt van onze navulgarantieservice. Doordat Keep Hands Clean een samenwerking is van onder andere Nederlandse distilleerderijen, zitten we dichtbij de bron (van alcohol) en beschikken we altijd als eerste over het benodigde materiaal.

Voldoet jullie desinfectiemiddel aan de richtlijnen van de overheid?

Absoluut. Onze producten worden gemaakt volgens de richtlijnen van het RIVM en WHO. De desinfecterende gel voor het Keep Hands Clean Station bevat 73% alcohol en de desinfecterende vloeistof voor de Keep Hands Clean Butler en de Keep Hands Clean Slim bevat maar liefst 80% alcohol.

Ik wil verschillende modellen bestellen, kan dat?

Natuurlijk! Als je wilt, leveren we ze zelfs op verschillende locaties. En ja, vanaf meerdere modellen bieden we een interessante korting en vanaf 25 kunnen we de meubels personaliseren met een eigen design.

Ik heb een winkelketen, maar wil niet zelf de rompslomp van het regelen van materiaal voor de locaties.

Geen probleem! Dit lossen we op met een uniek bestelsysteem voor de locaties zelf. Zo maak je wel gebruik van de staffelkorting en heb je er zelf geen omkijken naar.

Ik wil een station in mijn huisstijl, kan dit?

Dat kan zeker! Vanaf 25 stuks. Naast een eigen logo en huisstijl, kun je bijvoorbeeld ook kiezen om het blad van het Keep Hands Clean Station van een ander materiaal te laten maken, of kun je de handpomp en uitgifteadapter voor de handdoekjes verplaatsen. Het zijn slechts twee voorbeelden, want eigenlijk is alles mogelijk.