Over Keep Hands Clean
Keep Hands Clean is het verhaal van enthousiasme, doorzettingsvermogen en samenwerking. Keep Hands Clean is het resultaat van een onverwachte match tussen Nederlandse standbouwers en lokale distilleerderijen.
Februari 2020. De eventindustrie moet met lede ogen aanzien hoe het ene na het andere congres, festival en beurzen wordt afgezegd. 15 Maart is het officieel. Alle evenementen staan on hold, de horeca moet dicht.
Na de eerste shock, volgen al snel nieuwe ideeën. Met als uitgangspunt dat handen wassen of reinigen een prettige ervaring moet zijn, staat het eerste prototype binnen een week op de werkbank. Het leidt tot een bestelling van 607 stuks en Keep Hands Clean is een feit. Twee extra modellen worden ontworpen om iedereen echt overal schone handen te bieden.
Keep Hands Clean is een industrieoverstijgende samenwerking van verschillende ondernemers en bedrijven, die hun krachten bundelden om iets moois te maken vanuit een doemscenario: een nieuw en origineel product dankzij de uitzonderlijke kennis en vaardigheden van de standbouwers en de krachtige alcohol van de distilleerderijen. 100% made in Holland.
Keep Hands Clean. Schone handen voor iedereen.